Тонкощі вибору автомагнітоли

Людям, які багато часу проводять за кермом, добре відомо, наскільки одноманітними можуть бути тривалі поїздки. Щоб позбутись монотонності спливу часу більшість водіїв встановлюють автомагнітоли. Прослуховування новин та улюблених музичних композицій позитивно впливає на настрій та підтримує належний рівень уважності в дорозі.

Саме тому важливо придбати не просто магнітолу від відомого виробника, а пристрій, що відповідає потребам свого власника та відрізняється зручністю в користуванні. Вибрати надійну техніку, яка тривалий час зможе працювати без ремонту, допоможуть поради майстрів сервісної компанії «Контакт».

На які характеристики автомагнітол варто звернути увагу

Для багатьох власників автомобілів рівень комфорту переїздів визначається наявністю музичного супроводу. З цим завданням чудово справляються автомагнітоли — пристрої, які в поєднанні з колонками та підсилювачем звуку складають мультимедійну систему.

Фактори вибору автомагнітоли

Головні показники, які мають значення для покупця — це вартість товару, його типорозмір, чистота й сила звучання та функціональні можливості музичного пристрою.

Особливості технічних характеристик та обладнання сучасних автомагнітол:

  • Якість продукту не завжди визначається рівнем популярності його виробника. Тому не варто купувати техніку тільки заради відомого бренду.
  • Розмір. Поміж найбільш поширених — типорозміри 1 din та 2 din. 1 din — бюджетна модифікація пристроїв з мінімальним набором функцій та невеликим текстовим екраном. 2 din — дещо дорожчий, але й більш функціональний варіант для нових моделей автомобілів.
  • Потужність. Високий рівень потужності не гарантує значної сили звуку. Цей показник залежить від наявності додатково встановленого підсилювача. В бюджетних моделях комфортну якість звуку забезпечує вбудований еквалайзер.
  • Тип екрана. Дорогі моделі магнітол зазвичай обладнуються кольоровими сенсорними екранами з функцією відеопрогравача. Для звичайного прослуховування музики ця опція не є обов’язковою.

Кращі моделі автомагнітол також оснащуються роз’ємами для зчитування інформації з різноманітних носіїв, навігаційними елементами та GPS-помічником.

Яка автомагнітола краще

Зручність управління авто магнітолою визначається розміщенням кнопок та наявністю функції їх підсвічування, рівнем яскравості екрана та можливістю дистанційного керування пристроєм.

Якісне та надійне встановлення автомагнітоли, сервісне обслуговування та ремонт забезпечать фахові працівники компанії «Контакт».